注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

传说中的13号

.....與你團聚是我的生命中的唯一意圖和我生命的進化....

 
 
 

日志

 
 
关于我

照片:因极度核凸而被勒令删除 特征:中国籍咸湿男子 性别:有柄物体 姓名:核凸(此人极度核凸,又名“禾図”)

网易考拉推荐
GACHA精选

关键字: 懒 忙 攰 怒 屎忽大  

2010-01-20 23:28:06|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
懒:上次去完北京路225号之后,又去咗一次,不过相机大部分时间唔係我揸。懒得整理图片,直接唔写blog。

忙:成日都做鬼死咁夜先返屋企,仲要做咗好多莫名其妙嘅工作,瞎忙。

攰:步行咗4个月返工,日日如事咁加班,精神同身体都疲劳,好攰下。

怒:公司有众人多次午休时间开住门口打牌,仲要嘈到成层都听到。忍受唔到发咗个邮件俾全公司叫佢尊重其他人,反过嚟俾人话要人尊重之前,先人尊重人,唔好因为小事发邮件俾全公司。

屎忽大:一下坐落去放喺床度嘅遥控器,断咗,FML!
  评论这张
 
阅读(7)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017